2016-07-19 08:16:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ne kapkodjon!

Napi horoszkóp július 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ha képes uralkodni az indulatain, és higgadtan közelíti meg a problémákat, akkor nagyon hatékony napja lesz. Több olyan feladata is lesz ma, ami koncentrált figyelmet igényel. Ne hagyja, hogy siettessék, akkor különösebb zűr nélkül átvészelheti a napot!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egy barátja ma sokat segíthet önnek abban, hogy megoldja a magánéleti problémáit. Ön talán szívesebben söpörné a szőnyeg alá azokat, de ez nem lenne célravezető. Jobb, ha szembenéz a gondokkal! Egy tisztázó beszélgetés rendbe hozhatja a dolgokat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A kapkodása miatt olyan hibát követhet el ma, ami nemcsak önnek, de másoknak is gondot jelenthet. Ezt azonban elkerülheti, ha megpróbál jobban összpontosítani. Ne vállaljon ma túl nagy kockázatot, főleg a pénzügyek terén!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nagyon beszédes kedvében van, de vigyázzon, kifecseghet bizonyos titkokat is illetéktelen személyek előtt. Délután az anyagiakkal kellene foglalkoznia, mert egy váratlan kiadás kuszálhatja össze a pénzügyi terveit.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Egy ismerőse ma igen nagy hatással lehet önre. Az igazság az, hogy eddig sem viselkedett teljesen hidegen iránta, de egy váratlan esemény miatt egészen átértékelheti a szerepét. A bolygók új szerelmet jeleznek!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Rengeteg feladat várja ma, csak bírja erővel! A nagy kapkodásban talán észre sem veszi, hogy valaki a környezetében nagyon maga alatt van. Figyeljen oda egy kicsit jobban a barátaira! Az este már csodás hangulatban telik, főleg, ha a párjával tölti!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Valami nagyon bántja, és ez kilendíti a szokásos lelki nyugalmából. Túl sok a kötelezettsége, és a megoldatlan problémák már erővel nyomják vállát. Jó lenne, ha munka után egy kicsit ki tudna kapcsolódni, találkozzon a barátaival!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Úgy érzi, a párjával kicsit eltávolodtak egymástól. Talán féltékenység is gyötri. Hallgasson a megérzéseire, az intuíciója most megsúgja, mi lehet a probléma.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Rossz hírekkel kezdődik ez a nap: az anyagiakat illetően tudatnak önnel kellemetlen információkat. Kesergés helyett gondolkozzon el a lehetséges megoldásokon! Talán egy rokona kihúzhatná önt a bajból!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Olyasmiken tépelődik, amin már rég túl kellett volna tennie magát. Zárja le végre a múltat, engedje el a sérelmeket! Délután örömteli fejleményekre számíthat, ezek kirángatják a rossz hangulatból.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nehéz napra számíthat, sok akadállyal kell megbirkóznia. Továbbra is kitartónak és megfontoltnak kell maradnia, ha ragaszkodik az eddig elért eredményeihez, és meg is akarja tartani őket. Ne adja hát fel a nehézségek miatt.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma bármilyen apróság miatt képes lesz idegeskedni, és a munkájára is nehezen koncentrál. Este még egy komoly félreértést is tisztáznia kell, mielőtt nyugovóra térne. Pihenje ki magát alaposan!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: